Ciorba de perisoare

de Geanina87 in Ciorbe, 13 Noi 2012 | 4233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel verde
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 200 g pulpa de rosii
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • bors
  • patrunjel (eu nu am avut :((
  • Pentru perisoare:
  • o cescuta de orez
  • 300 g carne de vita
  • 1 ou
  • 1 lingura ceapa tocata marunt
  • 1 lingura de morcov ras pe razatoarea mica
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala punem apa la fiert, iar cand clocoteste adaugam legumele: morcovul si dovlecelul rasi pe razatoarea mica, ceapa taiata marunt si ardeiul fasii. Sa nu uitam sa pastram o lingura de ceapa si una de morcov pentru compozitia de perisoare. Cand legumele sunt fierte, se adauga pulpa de rosii impreuna cu uleiul. Se sareaza si dupa inca vreo 5 minute se acreste cu bors.

Intre timp se amesteca ingredientele pentru perisoare si cu mana inmuiata in apa calduta, facem bilute pe care le introducem in ciorba. Am lasat pe foc pana au fiert perisoarele, dupa care am servit cu paine calda de casa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare