Ciorba de perisoare

de ianculubita in Supe/Ciorbe, 29 Mai 2011 | 10106 vizualizari

COMENTARII (12)

Cris2711 1

29.05.2011, 14:19

Ciorbita delicioasa

deyutzky 1

29.05.2011, 14:27

e preferata mea

ela 1

29.05.2011, 14:30

de cand nu am mai facut ....

Ina 1

29.05.2011, 15:01

Nu poate fi decat gustoasa
Ma intreb de ce-ti era teama sa scrii ? Pentru ca o faci cu costita? E buuuunaaaaa

Rocsi 1

29.05.2011, 15:47

de cand nu am mai facut

mamaieelena 1

29.05.2011, 16:35

procedeul este f bun si cred ca este f gustoasa

adry88 1

29.05.2011, 16:58

foarte buna

ionela2682 1

29.05.2011, 17:23

ianculubita 1

29.05.2011, 18:40

Da mereu aveam retineri;ma gandeam ca sunt singura care fac asa ceva;bors de perisoare cu costita dar este grozav,mai ales acrita cu bors facut tot de mine

mirela0911 1

29.05.2011, 21:03

delicioasa

Lau 1

29.05.2011, 21:49

place

divainbucatarie 1

30.05.2011, 09:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de vita