Ciorba de perisoare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 6901 vizualizari

COMENTARII (47)

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 09:53

Diva multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 09:53

Ina si Madi, fete dragi, va astept la masa!

Lau 1

06.04.2011, 10:31

tocmai am terminat pe a mea dar mananc si de la tine

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 10:53

serveste LAu!

MotanLaOale 1

06.04.2011, 10:56

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 11:18

Merci Motane!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2011, 13:49

perfecta!!!!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 14:10

Multumesc draga mea!

Mitinita 1

06.04.2011, 14:12

super

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 15:02

Merci Adina!

RuxyRux 1

06.04.2011, 21:41

E delicioasa Dya

mihaelar63 1

06.04.2011, 21:54

Ce dor mi-e de perisoare

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 22:36

Merci Fluturas!

Dya Daniela Andrei 1

06.04.2011, 22:37

Mihaela te astept la masa!

mena29 1

07.04.2011, 08:51

O trimit pe Oana(fiica mea) la tine.
Adora ciorba de perisoare.

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 09:27

O astept cu drag!

elena1988 1

07.04.2011, 13:34

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 15:31

bucatarimcudiana 1

07.04.2011, 18:40

nu am mai facut de mult ciorba de perisoare ,cat de curand am sa prestez

Dya Daniela Andrei 1

07.04.2011, 21:10

Asteptam sa mancam si de la tine, Diana!

babi5 1

09.10.2013, 13:10

Dya Daniela Andrei 1

09.10.2013, 13:41

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza