Ciorba de naut cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 13 Noi 2017 | 8388 vizualizari

 

Ciorba de naut cu afumatura are un gust foarte apropiat de cel al ciorbei de fasole. Este foarte gustoasa, hranitoare si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • aprox 300 g naut 
  • 300-350 g afumatura
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • cimbru
  • patrujel
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de naut cu afumatura:

Mai intai lasam nautul peste noapte in apa, pentru ca fierbe foarte greu. Puteti folosi conservat si este semifiert. Dam nautul intr-un clocot, apoi schimbam apa.

Adaugam ceapa taiata julien si ardeiul taiat cubulete si lasam la fiert. Afumatura o taiem felii, o calim si o adaugam in ciorba impreuna cu pasta de tomate, inainte cu 30 de minute sa-i stingem focul.

Isi va lasa gustul, daca mai este nevoie, mai adaugati sare dupa gust.

La final, adaugam verdeata.

TIPS-URI

1

Afumatura ii da un gust bun.

2

Se poate folosi si naut conservat, caci fierbe mult mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata