Ciorba de miel reteta

de trifadalia in Supe/Ciorbe, 19 Apr 2017 | 3036 vizualizari

 

Ciorba de miel reteta
Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel (cap, picioare, coaste)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 leg macris
  • 1 keg leustean
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Se taie marunt verdeturile.

Se pune apa rece in oala si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga carnea de miel. Se spumeaza. Se lasa pana carnea este fiarta, apoi se strecoara supa, ( daca sunt osicioare sa ramana in strecuratoare), iar carnea se dezoseaza.

Se adauga la fiert ceapa verde cu morcovii, patrunjelul si telina. Cand sunt fierte, se adauga carnea dezosata si se taie marunt macrisul. Se adauga si el in supa. Cand este fiert, se adauga frunzele de leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste