Ciorba de miel la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 9 Apr 2018 | 3794 vizualizari

 

" Bunatati de Paste"
 

 

INGREDIENTE

  • 2 kg carne de miel + maruntaie ( ficat, burta, mate, rinichi, plamani)
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 800 g suc de rosii
  • 4 oua
  • 2 legaturi de leustean
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel la ceaun:

Punem carnea de miel la fiert, impreuna cu maruntaiele si o dam intr-un clocot.

Ceapa si morcovii le tocam cubulete si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam si carnea de miel prefiarta impreuna cu maruntaiele si lasam la fiert 40-50 de minute. 

Adaugam si telina taiata cubulete si jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt. Adaugam si sucul de rosii si lasam in continuare la fiert. Mai adaugam apa, daca este nevoie. 

La final, adaugam ouale batute bine cu un praf de sare si cu sarea de lamaie si adaugam si restul de leustean.

TIPS-URI

1

Ciorba mea este facuta la ceaun, dar iese la fel de gustoasa si pe aragaz :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta cu macris