Ciorba de leurda

de Sidy in Ciorbe, 28 Feb 2012 | 10795 vizualizari

 

De abia am astept să ma reîntâlnesc cu zilele mai lungi si mai călduroase, cu soarele si copacii înfloriti si, mai ales, cu verdeturile proaspete din piete.Mie cel mai mult imi place leurda, cu aroma ei specifica de usturoi...

 

INGREDIENTE

  • 400 g leurda
  • 300 ml iaurt sau lapte batut
  • 1 ou
  • vegeta
  • marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de leurda:

 

Leurda de spala si se rup frunzele in doua.

Intr-o cratita se incinge putin ulei, se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. 

Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de sare si piper.

La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batut, in ciorba.

Cine doreste poate adauga smantana in ciorba, la servire.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cum a iesit??? Nu va pot descrie în cuvinte…Daca inca nu ati facut asa ceva, felul asta e musai sa-l încercati, numai sa apara leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Sim0na 1

28.02.2012, 13:26

Salata de leurda am papat, dar ciorbita niciodata. Trebuie neaparat s-o fac! Abia astept sa vina primavara sa ma duc la cules de leurda!

Lau 1

28.02.2012, 13:36

place

iry-gabriela 1

28.02.2012, 19:38

unde este verde e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de oase de porc