Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 18 Iun 2016 | 6723 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 cartofi
  • 150g mazare
  • 10 rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • vegeta
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata si se toaca fiecare dupa preferinta.

Se pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot , ceapa taiata rondele si ardeiul taiat patratele.

Se pune vegeta si piper si se amesteca.

Se pun morcovii si albitura taiate rondele, cartofii taiati cuburi si mazarea.

Se taie rosiile chery in jumatati, se adauga in vas, se presara vegeta si piper.

Se pune apa, cam 2 litri, se pune capacul si se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.

La final se adauga verdeata tocata si se mai lasa 30 de minute.

Este foarte buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lecso - Tocanita Ungureasca de Ardei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L