Ciorba de legume cu scarita marinata

de Valclaudia in Ciorbe, 24 Mai 2017 | 4572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr scarita marinata din comert
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei kapia
  • 2 morcovi
  • 1/4 varza tocata
  • 1/4 telina
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • 4 pastile de spanac congelat
  • cca 3 l apa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu scarita marinata:

Curatam si spalam toate legumele.

Prazul si morcovii se taie rondele si se pun in oala.

Adaugam ardeii taiati fasii, telina taiata cubulete.

Punem uleiul peste legumme, adaugam varza tocata, scarita taiata bucati, mixul din boabe de piper, mustarul, foaia de dafin.

Punem apa plata, pornim focul si lasam sa fiarba la foc mediu, pana se patrunde carnea si se desprinde de pe oase.

Adaugam rosiile pasate, pastilele de spanac congelat, lasam sa dea cateva clocote, potrivim de sare si piper, oprim focul.

Adaugam in ploaie, verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar), lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi punem in boluri sau farfurii si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu scarita marinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii