Ciorbă de legume cu galuşte şi cârnaţi

de botcrina in Supe/Ciorbe, 17 Feb 2013 | 3619 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru ciorbă

  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras alb
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 100 g mazăre
  • 100 g dovleac
  • 1 carnat afumat
  • sare, piper după gust
  • smântână opţional
  • ardei iute opional
  • puţin ulei
  • zeamă de pe ardei iuţi

Galuste

  • 1 ou
  • 100 g făină
  • 50 g griş
  • un vf. de cuţit sare
  • puţin ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu galuşte şi cârnaţi:

Tăiem ardeii, morcovul şi ceapa cubuleţe, după care le sotăm în puţin ulei. Punem cârnaţul tăiat rondele  apoi turnăm apă şi lăsam să fiarbă. Adăugăm mazărea şi dovleacul tăiat cubuleţe,        

Când legumele sunt aproape fierte preparăm găluştele din ou, făină, griş, sare şi puţin ulei.

Cu o lingură punem găluştele în oala cu ciorbă, lăsăm să mai fiarbă puţin.

Potrivim de sare, piper şi zeamă de pe ardei iuţi.           

Se poate servi cu smântână şi ardei iute.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu galuşte şi cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste