Ciorbă de legume cu cărniţă afumată

de Pur_si_simplu_papa_bun in Ciorbe, 31 Mai 2011 | 6488 vizualizari

 

Am revenit din vacanţă cu forţe proaspete şi cu o poftă de ciorbiţă cu afumătură.

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ţelină  
  • ceapă verde şi albă
  • 2 ardei  
  • mazăre congelată
  • 2 bucăţi de pulpă de porc afumată  
  • o legătură de pătrunjel şi ţelină
  • orez
  • boia,
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume cu cărniţă afumată:

Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată).

După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa desprinsă de pe oase, 2 linguri de orez spălat şi mazărea. La final, am prăjit puţină boia pentru a da culoare ciorbiţei, am pus 2 linguri de pastă de ardei sau bulion, am adăugat verdeaţa tocată şi am acrit-o cu zeamă de ardei iuţi muraţi.

Să aveţi poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume cu cărniţă afumată" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii