Ciorba de gulii cu perisoare afumate

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iul 2015 | 8366 vizualizari

COMENTARII (27)

-Licurici- 1

07.07.2015, 19:43

ce contine perisoare e pe gustul meu

mirela0911 1

07.07.2015, 19:43

Ce ciorba buna! Eu nu fac nazuri!

mihaelar63 1

07.07.2015, 19:48

Ideea de a folosi material din carnat am captat-o de la Jamie [ el facea chiftelute dar din cel proaspat ] . Cu o zi inainte am observat ca mebrana la carnat este foarte subtire , naturala si compozitia onctuasa , se preteaza la amestec .

MotanLaOale 1

07.07.2015, 19:50

buna buna

Constelatialeu 1

07.07.2015, 19:57

Trebuie sa vin la tine sa mananc ciorba...Sa-ti deschizi Ciorbarie....

Gabitsa 1

07.07.2015, 20:02

, Vreau si eu o portie

Merisor 1

07.07.2015, 20:07

Cleme sa-mi zici si mie data, poate vin si eu

mihaelar63 1

07.07.2015, 20:13

Facem un ceaun de ciorba . Legume sunt in gradina si ceva de gust gasim noi

Dulciuri cu Georgiana 1

07.07.2015, 20:15

Cred ca e la fel de buna cum arata ! Nu am facut niciodata ciorba de gulii!

mihaelar63 1

07.07.2015, 20:26

Georgiana , garantat . Daca imi iese ceva mereu bine , acelea sunt ciorbele

Bucataras Medi 1

07.07.2015, 21:02

ce reteta interesanta.

Gherca Daniela 1

07.07.2015, 21:04

tare buna-i ciorbita!

Ina 1

07.07.2015, 21:31

MOKUSKA 1

07.07.2015, 21:38

Ce bună e

Gicuta 1

07.07.2015, 21:50

Ce ciorbica buna si frumoasa!

poa 1

07.07.2015, 23:15

Super buna!

- Andreea - 1

07.07.2015, 23:48

delia64 1

07.07.2015, 23:54

anca_rm 1

08.07.2015, 08:14

ce buna ciorbica

dantes 1

08.07.2015, 08:50

Buna!

Valclaudia 1

12.07.2015, 14:44

arata super! -d>

Bya Ralu 1

12.07.2015, 17:09

Xandrinne 1

29.07.2015, 08:26

tina58 1

29.07.2015, 12:01

Eu fac supa de gulii. Fac o supa obisnuita din carne de pui sau vita, o strecor si adaug in ea guliile taiate cubuleta sau date pe razatoarea mare si o lingura de chimen. La sfarsit pun marar si patrunjel tocat. E o supa usoara si mult mai sanatoasa decat ciorba cu carne tocata afumata din carnati.

miki_a 1

29.07.2015, 13:53

Tina58, ca de fiecare data, un comentariu gol si lipsit de sens, cel putin pentru mine!!! Ia pozeaza supa aia a ta sa ne dam cu parerea, ca tare mai esti mare de gura, sa vedem cum te apreciem noi! Sau ti-e frica? Aici nimeni nu este considerat inferior dar dupa cum judeci cred ca ai unele complexe! Asta se vede din comentariile tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean