Ciorba de gaina

de Micutza Luana in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 8143 vizualizari

 

Am primit de la bunica, o gaina de casa si ce-i mai bun decat o ciorbica :)

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 1 gaina de tara
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei galben
  • 1/2 ardi rosu
  • taietei
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 cub de Maggi Bouillon
  • pasta de rosii (eu am avut facuta in casa )
  • patrunjel
  • bors (facut in casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gaina:

Eu am avut gaina direct curatata si portionata, asa ca intai, punem carnea la fiert si spumam cand este necesar.

Intre timp, curatam legumele, le taiem marunt si le calim in putin ulei.

Adaugam peste carne si lasam sa fiarba . 

Cand legumele sunt fierte, adaugam si cartofii curatati si taiati cubulete, impreuna cu bulionul. Adaugam si borsul dupa gust (l-am fiert separat inainte de a adauga in ciorba). La urma, adaugam si taitei, nu foarte multi .Potrivim cu sare, piper si vegeta dupa gust.

Cand s-au fiert, tragem de pe foc si adaugam patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec