Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 16721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg fasole
  • -1 morcov mare
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 ardei
  • -200 g afumatura
  • -3 rosii
  • -4 lg bulion
  • -3 lg faina
  • -ulei
  • -marar
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa  se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete.

Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta.
Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete,usturoiul zdrobit ,bulionul,delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul.Se toaca multttt marar.Se poate servi cu smantana.

Ador aceasta mancarica,dar eu zic ca exista niste secrete pentru a savura la maxim aceasta bunatate:))
1)sa contina muuult usturoi si marar
2)sa fie servita in castron de pamant
3)sa fie servita imediat ce am oprit focul chiar daca afara sunt 36 de grade:)):))


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

29.07.2010, 13:30

Nici de la asta nu pot lipsi

madi_marin 1

29.07.2010, 16:26

arata tare bine si e super gustoasa....

Bunica 1

30.07.2010, 09:19

am mancat in Ardeal o ciorbita ca asta. E foarte , foarte buna ! Cum am vazut-o si am citit ingredientele si modul de preparare ......precum vezi.... am inceput sa salivez

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video