Ciorba de fasole rosie

de Angelina_Elena in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 5876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole rosie (400 g)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 cana legume congelate
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rosie:

Se pune apa la fiert intr-o oala, se adauga morcovii taiati, legumele congelate si se lasa sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte adaugam fasolea.

Cand fasolea este patrunsa, toacam ceapa marunt si o calim in ulei incins.

Cand devine aurie, adaugam boiaua dulce, putina sare si piper si pasta de rosii.

Omogenizam, mai lasam 1 minut apoi turnam peste fasole, potrivim dupa gust cu sare si mai lasam sa dea in cateva clocote.

La final presaram deasupra leustean sau patrunjel tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

pe 26.02 la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde reteta traditionala romaneasca