Ciorba de fasole pastai

de madi_marin in Ciorbe, 14 Oct 2011 | 6207 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult ciorbita asta si mai ales sa o pap rece cu ceapa rosie. Dar merge la fel de bine si servita fierbinte.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ceasca sos de rosii
  • 1 ceasca lapte
  • 500 ml bors
  • sare
  • leustean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Se curata fasolea, se rupe si se spala. Cartofii se curata , se spala si se taie cubulete.

Ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari se calesc in ulei incins. Se adauga pastaile si cubuletele de cartofi. Se acopera totul cu apa si se lasa sa fiarba. Se mai adauga apa din cand in cand daca e nevoie.

Cand legumele s-au fiert se adauga borsul fierbinte, sosul de rosii si se potriveste gustul cu sare. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul si se adauga laptele fierbine si leusteanul.

E buna si calda si rece neaparat servita cu ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

madi_marin 1

17.10.2011, 19:24

medi......oare de perisoare sa fi facut tu ciorba ?

madi_marin 1

17.10.2011, 19:25

MIUTA.......ia de gusta.....ca sa spun asa....

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:17

ce bunatate,am trecut-o la favorite pt ca imi place fffffffffff mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai la multicooker