Ciorba de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Feb 2010 | 11411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron de fasole boabe(eu asa masor)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • carne dupa preferinta(costita,oase,carnati)
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carne:

repede puneti fasolea la umflat seara cu apa calda peste ea.Dimineata o fierbeti putin in apa pusa seara,iar dupa ce da in clocot schimbatiapa si puneti fasolea la fiert.Daca folosti carne proaspata sau congelata o fierbeti separat pe jumatate.In fasole adaugati o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare si carnea semi-fiarta(daca folositi costita afumata o puneti direct in fasole de la inceput) si lasati sa fiarba.Cand a fiert fasolea si carnea opriti focul si va apucati de prajeala:intr-o tigaie cu ulei puneti o ceapa tocata marunt si caliti-o putin,apoi adaugati 4 linguri de pasta dizolvata putin in apa si mai lasati 5 min la foc mic mestecand din cand in cand.Puneti prajeala peste fasole si mai dati putin la fiert.SERVITI CU LEUSTEAN TOCAT MARUNT(eu am pus de la pliculet) si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mugur de vitel, cu chimen