Ciorba de fasole cu carne

de Pasiune pentru bucatarie in Supe, 1 Feb 2010 | 11353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un castron de fasole boabe(eu asa masor)
  • 1 morcov
  • 2 cepe mari
  • carne dupa preferinta(costita,oase,carnati)
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu carne:

repede puneti fasolea la umflat seara cu apa calda peste ea.Dimineata o fierbeti putin in apa pusa seara,iar dupa ce da in clocot schimbatiapa si puneti fasolea la fiert.Daca folosti carne proaspata sau congelata o fierbeti separat pe jumatate.In fasole adaugati o ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare si carnea semi-fiarta(daca folositi costita afumata o puneti direct in fasole de la inceput) si lasati sa fiarba.Cand a fiert fasolea si carnea opriti focul si va apucati de prajeala:intr-o tigaie cu ulei puneti o ceapa tocata marunt si caliti-o putin,apoi adaugati 4 linguri de pasta dizolvata putin in apa si mai lasati 5 min la foc mic mestecand din cand in cand.Puneti prajeala peste fasole si mai dati putin la fiert.SERVITI CU LEUSTEAN TOCAT MARUNT(eu am pus de la pliculet) si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de mugur de vitel, cu chimen