Ciorba de fasole boabe

de marcela1979 in Ciorbe, 24 Noi 2010 | 8345 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole boabe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai micuta
  • 2 linguri faina alba
  • ulei 100 ml
  • pasta de rosii sau bulion
  • vegeta,piper
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara in apa rece.Dimineata se pune la fiert in apa rece pana fierbe.Cand este fiarta se arunca apa de pe ea.Intr o oala se pune apa la fiert se adauga ceapa tocata,morcovul,patrunjelul,telina si ardeiul .Cans s au fiert legumele se pune si fasolea fiarta.Intr o cratita se incinge uleiul,se pune 2 linguri de faina alba si se adauga pasta de rosii sau bulionul.Se stinge cu zeama din oala si se toarna in oala.Se lasa sa dea un clocot si se pune vegeta.piper dupa gust,frunze de patrunjel,leustean si tarhon.Se mai da un clocot si se stinge focul. Se serveste cu salata de ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai