Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh

de aziz in Ciorbe, 22 Ian 2011 | 7172 vizualizari

 

Este delicioasa ,labaneh asta este asa un fel intre brinza si smantina dar acra ;un fel de lapte acru dar de consistenta brinzei de vaca prospata

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2-3 cartofi
  • un morcov
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras galben
  • telina
  • un buchetel doua conopida
  • putin brocoli
  • patrunjel verde
  • ceapa
  • rosii una doua
  • sare piper
  • supa instant
  • 3-4 linguri labaneh
  • o cutie de smantina
  • o mina de fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh:

se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert in apa rece.

cind incep sa fiarba se sareaza pipereaza se pune supa instant si se lasa la fiert pina legumele sint moi.

labaneh se desface intr-o cana de apa calda, se adauga smantana si se bate cu telul citeva minute si se adauga in ciorba imediat;

mestecam in oala adaugam fideaua si mai lasam citeva clocote .

adaugam patrunjelul si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarvavaturi cu carnita si "moare"