Ciorba de dovlecei dreasa cu ou

de Bucataras Medi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 8200 vizualizari

 

Rapid, usor si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei tineri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • o legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei dreasa cu ou:

Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si am pus putina ca sa ii dea gust si culoare.Lasam sa fiarba legumele si apoi adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Lasam sa mai fiarba circa 10-15 min apoi  adaugam ouale batute bine , potrivim de sare si asezonam cu leustean.

Foarte buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:14

Eu te astept da pana cand ca vad ca nu mai vii................

Corinuta 1

19.09.2010, 18:20

buna ciorbita ta!

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:54

O portie,Corina?.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors cu mangold si costite de porc