O ciorba foarte gustoasa cu cocos si taietei de casa. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-cocos-cu-taietei-de-casa/
Mai intai punem carnea de cocos la fiert pentru 20-25 de minute. Adaugam ceapa si morcovul tocate dupa preferinta si lasam in continuare la fiert pentru inca 30 de minute.
Adaugam pasta de ardei si rosiile din bulion cu inca 2-3 lingri de bulion.
Trecem la prapararea taieteilor. Punem 125 g faina intr-un bol, adaugam oul si framantam un aluat nelipicios. Tapetam un capac cu faina, punem aluatul pentru taietei, presaram faina si deasupra si intindem o foaie subtire cu facaletul. Rulam foaia si taiem taieteii cat mai subtiri si ii rasfiram.
Adaugam si taieteii in ciorba si lasam la fiert pana cand acestia sunt fierti.
Batem un ou cu ajutorul unei furculite, luam cu polonicul ciorba fierbinte si amestecam cu oul, apoi turnam oul in cratita cu ciorba. Adaugam si leusteanul tocat marunt si putem stinge focul.
Pofta buna!
1
Puteti adauga si cartofi.
2
Daca va place acrisoara, puteti adauga sare de lamie.