Ciorba de ciocanele afumate

de madi_marin in Ciorbe, 18 Mar 2010 | 12692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui afumate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • fasole verde
  • 1 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • cuburi concentrate de pui
  • 1,5 l zeama de varza
  • verdeata tocata marunt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele afumate:

Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul de rosii. Cand e gata ciorbita, se da deoparte de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

19.03.2010, 16:46

cum nu gasiti? la voi nu exista asa ceva?.....ciudat.... Nadina....ar fi o idee..

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:17

Inghit in sec ..................arata grozav de bine.

madi_marin 1

21.03.2010, 08:46

si e foarte buna...., mie imi plac mult afumaturile, as manca des.....mai ales cu ceapa.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca