Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta

de Bya Ralu in Ciorbe, 23 Sep 2014 | 5484 vizualizari

 

A iesit atat de buna,incat am papat-o toata!:D

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de pancetta
  • 2 morocvi
  • fasole pastai verde proaspata
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de bors maggi cu smantana
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/boia dulce
  • tarhon/leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta:

Morcovii se dau pe razatoarea mare,se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt.
In oala de ciorba punem apa si o punem la foc,adaugam legumele calite si pancetta.
Fasolea pastai se rupe in bucati mici,cartofii se taie cuburi,si se adauga in oala de ciorba.
Dovlecelul se da pe razatoarea mare si se pune cand legumele sunt aproape fierte.
Se adauga condimentele dupa gust si bulionul.
Dupa ce oprim focul se amesteca smantana cu cate un polonic din ciorba fierte,se amesteca bine si se adauga in oala de ciorba,acestecand bine sa nu se "branzeasca"
Se pune patrunjelul proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu fasole pastai si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi dreasa cu ou si smantana