Am ramas cu gandul la ea cand am vazut-o asa ca a trebuit sa o fac. Foarte buna!
Am curatat ceapa si ceapa verde si am tocat-o.
Am curatat morcovii si i-am taiat rondele.
Am pus 2 linguri ulei in oala si am calit ceapa 2-3 minute.
Am adaugat si morcovii si am mai calit 2-3 minute.
Am adaugat carnea afumata (eu am avut carnea dintre coastele de la scarita afumata) si apa si am lasat sa fiarba 15-20 minute.
Am curatat cartofii, taiat cuburi si i-am adaugat in oala sa fiarba 15-20 minute.
Faina se caleste cu 2 linguri ulei, boia si 200ml apa si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, amestecand tot timpul sa nu se prinda.
Am pus rantasul in oala si am mai lasat cateva clocote.
Am adaugat laptele si verdeata tocata si am oprit focul.
Se serveste su smantana si ceapa rosie.
Pofta Buna!