Ciorba de burta

de mihaelaM in Ciorbe, 19 Mai 2011 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg burta
  • 1os porc
  • 1os vita
  • 2-3 cepe mari
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 500gr smantana
  • 3-4 catei usturoi
  • 5-6 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Spalam burta bine, iar daca mai este nevoie o mai curatam. O punem la fiert timp de 30minute, dupa care aruncam apa si mai spalam o data burta bine. Punem burta si oasele intr-o oala mai mare (oala de tuci)si o lasam la fiert peste noapte la foc mic. Dimineata scoatem burta din oala si oasele. Burta dupa ce s-a racit putin o taiem fasii, iar oasele le curatam bine de toate zgarciuletele, carnita, tot.

In supa ramasa de la burta punem legumele taiate si le lasam sa fiarba cam 1ora. Si tot aici spre final adaugam usturoiul zdrobit. Strecuram bine zeama, apoi putem adauga tot ce am adunat de pe oase impreuna cu burta taiata fasii.

Galbenusurile le amestecam bine cu smantana adaugand cate un polonic de supa(3)si amestecand continuu. Stingem focul la oala si adaugam ouale amestecand energic.

Se poate servi cu smantana si otet dupa gust POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

20.05.2011, 15:20

Lilik

mamaieelena 1

23.05.2011, 09:12

dubla portie vreau

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de tarhon