Ciorba de "bureti"

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 11437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l apa;
  • o ceapa;
  • un ardei rosu;
  • o bucata de slanina de porc;
  • o jumatate de ficat de porc;
  • o jumatate de bosog de porc;
  • o jumatate de inima de porc;
  • o bucata de pulpa de porc;
  • o lingurita de sare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
  • o legatura de leustean.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de "bureti":

Carnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit.

In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa si ardeiul la fiert, spalate si taiate marut.

Carnea se taie cubulete si se adauga peste legume. Cand s-a fiert complet, se adauga 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna, cimbrul si leusteanul spalat si tocat. Se potriveste ciorba de sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de "bureti"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 09:55

mirela0911 1

07.06.2015, 13:38

Nu am mancat niciodata dar trebuie sa fie buna!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:31

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba hutulilor