Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 10647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g Aripioare
  • 1 caserola pipote cu inimi
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • pastarnac
  • telina
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
  • bors
  • 2 linguri orez
  • saracilat ( zarzavat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui:

Spalam si curatam carnea, dupa care o punem la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba. Spumam de cate ori este nevoie. Cand nu se mai formeaza spuma, punem legumele date pe razatoare sau taiate dupa preferinte si orezul spalat in cateva ape, dupa care lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat punem saracilatul si borsul si mai lasam10 - 15 min pe foc. La sfarsit adaugam sare dupa gust, dupa ce am oprit focul, batem oul ca pentru omleta si-l turnam in fir subtire peste ciorba, iar cu ajutorul unei furculite il facem franjuri, asezonam cu leustean si patrunjel.

Servim cu ardei iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pipote si inimi