Ciorba de afumatura

de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 5613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • citeva coaste afumate de porc
  • citeva bucati spate curcan afumat
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2-3 rosii decojite
  • 2 bete telina
  • patrunjel verde

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de afumatura:

Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

MVMih 1

29.04.2011, 21:47

Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"

adry88 1

06.05.2011, 11:07

gustos

aziz 1

10.05.2011, 19:23

eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta