Ciorba cu perisoare de pui si oregano

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Sep 2017 | 4176 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

27.09.2017, 16:24

Foarte, foarte gustos! Aș gusta chiar acum, deși am mâncat două porții de cremă de caramel...

vasimur 1

27.09.2017, 16:33

Bya Ralu 1

27.09.2017, 16:35

buna

diaconta 1

27.09.2017, 16:38

Tu si ciorbitele tale minunate

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Rodica , nici o problema , facem schimb pentru putin mai tarziu

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Bya

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Domnu'Vasile , o portie si pentru dumneavoastra

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Multumesc Dya

MotanLaOale 1

27.09.2017, 17:12

buna buna

Renataedina 1

27.09.2017, 17:53

Valclaudia 1

27.09.2017, 17:59

si eu, si eu.... o portie, te rog!

elucubratiiculinare 1

27.09.2017, 18:06

cred ca e tare gustoasa

Rahela Velicu 1

27.09.2017, 18:15

Bunica 1

27.09.2017, 18:29

Ardeii ii dau eu!

Catalina L 1

27.09.2017, 19:42

mai ce buna

Ancutsa 1

27.09.2017, 21:33

Foarte buna!

kytz 1

28.09.2017, 06:14

Foarte bună! 🍲

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:10

Rocsi 1

02.10.2017, 19:38

O ciorba fierbinte tare buna ar fi acum!

dantes 1

15.10.2017, 10:45

Buna!

tina58 1

15.10.2017, 11:57

Draga Mihaela stiu ca ai si tu ceva experienta in ale gatitului dar tinand cont de faptul ca omul cat traieste invata imi permit sa-ti fac cateva sugestii in legatura cu aceasta ciorba. Incearca sa inlocuiesti unul dintre cei doi morcovi cu o ceapa in asa fel incat sa ai doua cepe si un morcov pe langa celelalte legume si vei vedea ca ciorba e mai gustoasa iar pe timp de vara inlocuieste bulionul cu rosii proaspete(eu am si peste iarna rosii intregi in congelator). In compozitia de perisoare adauga o ceapa iar pesmetul inlocuieste-l cu o mana de orez (pesmetul e bun la chiftele) si perisoarele vor fi mai pufoase. nu vor mai fi gloante. Deasemenea poti sa o acresti cu putina lamaie sau putin bors. Sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru sugestii ! Spor !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din sira de porc