Ciorba cu perisoare de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Feb 2012 | 15719 vizualizari

 

Din dorinta de a face o ciorba cat mai light am incercat si perisoare din piept pui . Sunt incantata de rezultat .
Ciorbita este prezentata intr-una din farfuriile mele ,, de suflet '' , mostenita de la maica [ bunica] mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 50 ml ulei
  •  1 pahar sos-aromat[http://www.bucataras.ro/retete/sos-aromat-27184.html }
  • sare
  • patrunjel verde

pt perisoare

  • 500 gr piept pui fara piele  macinat 
  • 1 ou
  • 1 ceapa tocata
  • 1 lingura pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Caliti usor ceapa tocata , morcovul si telina taiate cuburi .
  3. Adaugati 3-4 l apa .Sarati .
  4. Amestecati ingredientele ptr. perisoare .Formati perisoare cat mai mici [ daca aveti rabdare ], pe care le puneti la fiert cand morcovul este aproape patruns .
  5. La sfarsitul fierberii adugati un pahar de sos aromat de rosii .
  6. Serviti cu verdeata . Este atat de gustoasa incat ar fio crima sa-i mai pui si smantana .

TIPS-URI

1

Am invatat de la Michael Chiarello sa pun in perisoare  2 linguri pesmet + 2 linguri lapte .Garantat va ies niste perisoare prima .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

horia 1

10.02.2012, 21:08

una din preferatele mele culinare ,este ciorba de perisoare.marturisesc ca din cane de pui ,n-am mancat pana acum,dar vad ca este ceva magnific si dupa cum bine spui "light".felicitari !

RuxyRux 1

10.02.2012, 21:10

Arata extraordinar Mihaela!

Aurelia 07_07 1

27.02.2012, 07:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu perisoare de pui