Ciorba cu perisoare de pui

de Rocsi in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 15931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • o radacine mica de pastarnac
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii mici
  • bors
  • vegeta
  • un cub knorr
  • piper
  • pentru perisoare;
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura orez
  • vegeta
  • 1 ou
  • putin gris ca sa se lege mai bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

intr-o oala cam de 4 litri umpleti pe 3 sferturi cu apa,o puneti pe foc pana incepe sa fiarba.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.

ardeiul galben se taie cubulete.

pastarnacul il curatam si il taiem cat mai micut.

rosiile se curata de pielita si se dau pe razatoare.

cand incepe sa fiarba apa se pun legumele taiete,un cub knorr,vegeta si piper si lasam sa fiarba putin.

pieptul de pui se spala bine si se da pe masina de tocat carne sau pe robot.

lingura de orez se fierbe.

carnea tocata se amesteca cu orezul fiert.

se adauga oul,vegeta si 1-2 linguri gris.

cand ciorba a fiert cam 10 min incep sa se formeze perisoarele.

acestea se pun in oala cu ciorba.

cand sunt aproape fierte se acreste cu bors dupa gust.

ii mai dati cateva clocote si gata ciorba....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.11.2010, 21:05

sunt bune perisoarele de pui..si chestia cu grisul eu mereu o folosesc..mama m-a invatat

mihaelar63 1

08.02.2012, 23:39

Buna si light ciorbita ta

Rocsi 1

09.02.2012, 10:36

mihaela!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca