Ciorba cu legume si carne de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 5703 vizualizari

COMENTARII (20)

tanyapatap 1

02.10.2011, 15:13

Rocsi 1

02.10.2011, 17:25

gaby_gabytza 1

02.10.2011, 17:56

foarte buna

Lau 1

02.10.2011, 18:17

buna

alinutzika 1

02.10.2011, 21:13

doar e ciorba, nu? adica pui de toate in ea....

LUK 1

02.10.2011, 22:09

gustoasa

adasev12 1

03.10.2011, 02:11

tanyapatap, rocsi....

adasev12 1

03.10.2011, 02:12

antici_gabitza, sufletista...multumesc fetele

adasev12 1

03.10.2011, 02:12

alinutzika,...nu chiar de toate
luk....

MotanLaOale 1

03.10.2011, 09:55

buna buna

Bunica 1

03.10.2011, 11:13

MMmmm, ce buna !

jolygina 1

03.10.2011, 12:54

adasev12 1

03.10.2011, 15:03

motan, bunica...multumesc
jolygina....

kamy 1

03.10.2011, 20:27

eu sunt ciorbareasa asa ca-mi place

Cris2711 1

03.10.2011, 20:29

ciorbareasa Kamy asa sunt sibiencele

adasev12 1

04.10.2011, 01:55

kamy...si eu sunt cu ciorba...cam de doua ori pe zi pap....apoi salate

MIUTA 1

04.10.2011, 13:45

Imi place

adasev12 1

04.10.2011, 16:02

miuta...

Cris2711 1

05.10.2011, 10:47

si mie imi plac Ada

adasev12 1

08.10.2011, 10:32

cris, ma bucur

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare