Ciorba cu conopida si mazare

de ala_oancea in Ciorbe, 27 Mai 2009 | 11255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 2 morcovi subtiri
  • 400 gr mazare congelata
  • 1/2 conopida mica
  • delikat, sare, piper, boia
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • 1 lingura otet
  • 2 linguri sos de rosii
  • parunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu conopida si mazare:

Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea si condimentele. Se mai lasa putin la fiert si se adauga patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu conopida si mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Oana 1

28.05.2009, 21:21

Stiu, Ala, am mai auzit. Eu, insa, fac la 3 zile bors si ciorbele numai cu bors

Bucataras 1

10.07.2009, 17:28

hihi, daca faci o poza si scrii si reteta esti mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post