Ciorba cu ciolan de porc

de Oana in Ciorbe, 30 Ian 2010 | 28377 vizualizari

COMENTARII (6)

Teo 1

31.01.2010, 18:12

Oana, las-o cu zeama de varza ,e mai recomandata la carnea de porc !

Sylvia 1

31.01.2010, 18:20

Vai ce pofta mi-ai facut mai este? ca m-as inscrie la o farfurie. Chiar nu stiam retete cu ciolan proaspat

Bunica 1

31.01.2010, 21:22

Foaaaaarte buna !

Oana 1

01.02.2010, 00:26

Da, Teo, asa o prefer si eu Sylvia, doar cu ciolan proaspat fac ciorbita asta, cu afumat prefer sa fac varza in vas roman

Sylvia 1

01.02.2010, 00:49

Excelent si ce zici tu si eu am vas roman cumparat din Romania si o multime de mancaruri fac in el, toate fripturile, e minunat

Oana 1

01.02.2010, 15:55

Asa e!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]