Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 26 Mai 2011 | 18106 vizualizari

 

Pentru ca mai aveam o sticla de zeama de varza am zis ca bine ar fi sa fac aceasta ciorbica.
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia, te rog sa vii la masa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • un sfert de telina
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2-3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri cu bulion
  • leustean
  • 1 l de zeama de varza
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza:

Spalam bine ciolanul si il punem apoi intr-o oala cu apa la fiert.Lasam pana cand carnea se desprinde usor de pe os si apoi o scoatem din oala .Lasam sa se racoreasca , desprindem carnea de pe os si o taiem cubulete potrivite.Supa in care a fiert ciolanul o strecuram si adaugam in ea legumele spalate  , curatate si taiate(telina taiata cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete).Lasam sa fiarba si cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii si rosiile taiate cubulete precum si carnea.Cand totul este bine fiert adaugam bulionulsi zeama de varza pe care am fiert-o separat . Potrivim de sare si piper , adaugam leustean taiat marunt si mai lasam sa dea in cateva clocote.Mie imi place sa pun leustean si in timpul fierberii nu numai la sfarsit cand servim.

Este delicioasa, va invit la o portie.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

adicutza2007 1

03.10.2011, 20:37

Of! Mi s-a facut o poftaaaaaa!

mihaelar63 1

16.02.2012, 09:33

Votat

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 17:26

foarte buna

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba Radauteana