Ciorba ardeleneasca din carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 5 Feb 2011 | 12247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  bucata pastarnac
  • 1 ardei
  • 100 g orez
  • 150 ml smantana
  • 2 lg faina
  • Otet/zeama de lamiae
  • Piper
  • Sare
  • Chili iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca din carne de porc:

Carnea se fierbe aprox 30 de minute.Intr-o tigaie se calesc legumele pana se inmoaie(morcovul si ardeiul cubulete,ceapa tocata marunt,pastarnacul dat pe razatoare).Legumele calite se pun in ciorba impreuna cu orezul.Se mai fierbe ciorba pana ce orezul si zarzavaturile sunt fierte.

Smantana lichida se amesteca cu faina si un polonic de zeama,apoi se toarna in oala si se da in clocot.Ciorbita se condimenteaza cu sare,piper si chili.

Se serveste cu patrunjel si acrita cu otet/zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan