Ciorba ardeleneasca de gulii

de Sidy in Supe/Ciorbe, 25 Mai 2010 | 11015 vizualizari

 

Pentru ca acum guliile sunt crudute, am facut aceasta ciorba care noua ne place foarte mult, indiferent cu ce leguma este facuta....

 

INGREDIENTE

  • 2 gulii mari
  • 2 morcovi
  • 2 radacina patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • 2 linguri faina( cu varf)
  • smantana
  • bors(optional)
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de gulii:

Guliile se curata si se taie julien( putin mai mare).
Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.

In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba.
Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul.
Cine doreste poate acri ciorba cu bors.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sidy 1

26.05.2010, 07:13

Merita sa incercati fetelor .sa vedeti ce gust deosebit au

Roxana 1

26.05.2010, 19:52

jolygina 1

02.06.2010, 16:33

mie imi place sa le mananc asa cu sare crude ,dar o sa incerc si ciorbita sa fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caprioara