Ciolan de porc la cuptor

de lili in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2010 | 11084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •     1 ciolan porc
  •      cativa cartofi
  •     2-3 catei usturoi
  •     sare,piper,chilli
  •     1 ceapa
  •     punga pentru cuptor.


  

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan de porc la cuptor:

Ciolanul se condimenteaza pe toate partile. Se pune in punga impreuna cu cartofii, usturoiul si ceapa taiata in doua. Se adauga condimentele, se leaga punga, se fac cateva gauri cu scobitoarea  si se da la cuptor cca. 2 ore. Inainte cu o jumatate de ora de a se termina desfacem punga. Pofta buna!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Laly 1

14.11.2010, 23:06

Vreau si eu un ciolanel

vanilla 1

15.11.2010, 15:31

o portie si ptr mine te rog!!!

lili 1

15.11.2010, 19:30

cu mare placere...la toate...eu am facut caci sambata a fost ziua fiicei mele ...Catalina , care a facut 13 ani.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei pane cu piure si sos rosu