Astazi 17 martie irlandezii din toata lumea sarbatoresc Sfantul Patrick.
Dupa Prăjitură cu bere Guinness si ciocolată - Guinness Cake va invit la o bautura ciocolatoasa cu whisky de data aceasta.
Este excelenta si simpla de facut.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/03/irish-chocolate-reteta-low-carb.html
Bateti smantana lichida cu 1 lingura de indulcitor (sau zahar) pana obtineti o frisca care se tine bine.
Pastrati la rece.
Rupeti ciocolata bucatele si puneti-o intr-o oala cu laptele si cu 1 lingura de indulcitor sau zahar.
Amestecati pana cand ciocolata este bine dizolvata.
Adaugati in compozitia fierbinte 2 linguri de whisky si 1 lingura de indulcitor (sau zahar).
Opriti focul si amestecati.
Varsati ciocolata in 2 pahare.
Puneti frisca deasupra si decorati cu ciocolata rasa sau cu pudra de cacao.