Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Incepe cu pregatirea ganajului care mai tarziu va deveni baza pentru ciocolata calda. Rupe ciocolata in bucati mici si o pune-o intr-un castron.
Pune intr-o craticioara smantana la incalzit pana se incinge, dar ai grija sa nu fiarba. Cand smantana este aproape de fierbere toarna-o peste ciocolata si amesteca pana se topeste ciocolata. Cand ciocolata este topita adaugam untul putin cate putin. Amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Compozitia este pentru 5 portii de ciocolata calda si rezista la frigider pana la 5 zile.
pentru o ciocolata calda foloseste 3 linguri ganaj si 150 ml lapte, in cazul in care lasi ganajul la frigider si se intareste, 2 linguri de ganaj sunt de ajuns pentru o cana.
Toarna 150 ml de lapte peste ganaj, si apoi decoreaza cu bezele moi sau frisca.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult