Ce buna este ciocolata asta umpluta cu crema densa de cocos,o minunatie !
De cate ori nu am cumparat-o si intotdeauna era prea putina .:)
Acum o fac eu ,se prepara usor si gustul...gustul...este divin !:)
Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul. Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.
Presam compozitia bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .
Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt. Dam ciocolata cu cocos la rece.
Sunt extraordinar de gustoase, nu voi mai cumpara niciodata !