Simplu şi bun
Ciocănelele se spală bine şi se curăţă de cotoare. Se face un sos din busuioc, sare, piper, sosul de soia şi o lingură cu sos worcestershire. Cu acest sos ungem bine copănelele, le aşezăm într-un vas mai înalt, acoperim vasul cu folie de plastic si le lăsăm la marinat 2-3 ore.
Luăm un vas şi-l ungem cu unt. În vas aşezăm ciocănelele marinate şi peste aşezăm legumele tăiate julien. Apa o amestecăm cu sos worcestershire şi puţină sare iar apoi turnăm peste legume şi carne.
Lăsăm la foc mediu până se face puţin carnea iar apoi dăm focul tare pentru a se rumeni. Eu am lăsat cam o oră şi 30 min la foc mediu şi apoi înca 15 min la foc iute.
Eu am servit alături de un piure cu smântână
Poftă bună!
1
Atenţie! Dacă în tavă nu mai există sos, adăugaţi încă puţină apă pentru a nu risca să ardeţi carnea.