"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
La aceste preparate am folosit doua amestecuri de condimente de la Delikat, create dupa o reteta unica, cu ingrediente 100% naturale.
Amestecul de ierburi si boia de la Delikat are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin.
Condimentele pentru cartofi de la Delikat au in compozitie usturoi, ceapa, rosii, boia de ardei dulce, piper, seminte de telina, coriandru, chimen, nucsoara si ardei iute cayenne.
Cu asa combinatie de ingrediente rezulta o mancare mai gustoasa, plina de arome.
Ciocanelelor de pui li se indeparteaza pielea, apoi se spala, se dau cu sare si se condimenteaza cu amestecul de ierburi si boia de la Delikat.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Intr-un castron se mixeaza ouale cu un praf de sare si faina.
Ciocanelele de pui se dau prin pesmet, apoi prin amestecul de oua si faina, iar la final prin susan. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand se formeaza o crusta.
Intre timp, se pregateste piureul. Cartofii se curata de coaja, se spala si se feliaza. Se pun intr-o craticioara impreuna cu condimentele pentru cartofi de la Delikat, un praf de sare, uleiul si apa, cat sa ii acopere. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa daca este necesar. La final, se paseaza cartofii si se potriveste piureul de sare.
Ciocanelele de pui in crusta de susan se servesc cu piureul de cartofi, pe care se presara patrunjel verde tocat.