Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi

de Andra_Constantinescu in , 2 Aug 2018 | 2682 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
La aceste preparate am folosit doua amestecuri de condimente de la Delikat, create dupa o reteta unica, cu ingrediente 100% naturale.
Amestecul de ierburi si boia de la Delikat are in compozitie boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin. 
Condimentele pentru cartofi de la Delikat au in compozitie usturoi, ceapa, rosii, boia de ardei dulce, piper, seminte de telina, coriandru, chimen, nucsoara si ardei iute cayenne. 
Cu asa combinatie de ingrediente rezulta o mancare mai gustoasa, plina de arome.

 

INGREDIENTE

  • Ciocanele de pui in crusta de susan:
  • 8 ciocanele de pui (400 g)
  • sare
  • 1 lingurita de "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat
  • 3 oua
  • 80 g faina
  • 30 g pesmet
  • 80 g seminte de susan
  • Piure de cartofi:
  • 300 g cartofi
  • 6 g "Condimente pentru cartofi" de la Delikat
  • 1 lingura ulei
  • apa cat sa acopere cartofii (150-200 ml)
  • sare, dupa gust
  • 2-3 fire de patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi:

Ciocanelelor de pui li se indeparteaza pielea, apoi se spala, se dau cu sare si se condimenteaza cu amestecul de ierburi si boia de la Delikat.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu un praf de sare si faina.

Ciocanelele de pui se dau prin pesmet, apoi prin amestecul de oua si faina, iar la final prin susan. Se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Se introduce tava la cuptor pana cand se formeaza o crusta.

Intre timp, se pregateste piureul. Cartofii se curata de coaja, se spala si se feliaza. Se pun intr-o craticioara impreuna cu condimentele pentru cartofi de la Delikat, un praf de sare, uleiul si apa, cat sa ii acopere. Pe parcursul fierberii se mai adauga apa daca este necesar. La final, se paseaza cartofii si se potriveste piureul de sare.

Ciocanelele de pui in crusta de susan se servesc cu piureul de cartofi, pe care se presara patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui in crusta de susan servite cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:41

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa