Ciocanele de pui cu sos alb

de corina241 in Pui, 19 Ian 2011 | 9292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 250 g smantana 20% grasime
  • 1 ceapa micuta
  • 300 g ciuperci
  • 50ml vin alb
  • 1 legatura marar
  • condimente dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu sos alb:

Pragatim un vas care poate fi introdus in cuptor,il ungem cu unt,condimentam carnea,acoperim vasul si-l lasam la cuptor pana cand ciocanelele se patrund foarte bine.

Sosul: Taiem ceapa marunt,la fel procedam si cu ciupercile pe care le calim in putin ulei,stingem cu vin,lasam sa se evapore alcoolul si adaugam smantana amestecand pana incepe sa se ingroase si sosul capata consistenta.Verdeata se adauga la sfarsit.

Servim sosul impreuna cu carnea si salata de ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu legume la cuptor