Cighir de miel cu mămăliguță

de Rita Ilies in Oaie, 18 Dec 2013 | 9387 vizualizari

COMENTARII (21)

diaconta 1

18.12.2013, 14:04

Nu stiu sigur daca mi-ar place,dar stiu sigur ca arata tare bine ))

Lau 1

18.12.2013, 14:07

Rita Ilies 1

18.12.2013, 15:15

Trbuie să-ncerci, altfel nu vei afla niciodată.

diaconta 1

18.12.2013, 15:54

Rita,nu prea sunt eu prietena cu ...organele doar la Pasti mananc drob si acela facut de noi

Rita Ilies 1

18.12.2013, 16:05

E foarte bine și așa!

Merisor 1

18.12.2013, 16:46

Ce bine arata pe mamaliguta aia!!! Ce pofta am!

Rita Ilies 1

18.12.2013, 17:48

Rocsi 1

18.12.2013, 21:44

Super!

MotanLaOale 1

18.12.2013, 21:54

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 22:42

mamaieelena 1

18.12.2013, 23:09

Rita Ilies 1

18.12.2013, 23:47

Vă pup, fetelor! Merci!

deyutzky 1

19.12.2013, 07:02

Mmmmm delicios!! Imi plac tare mult cighirii mama mea ii face ca un fel de chiftele mai mari invelite in prapur

Rita Ilies 1

19.12.2013, 08:01

La mine în Maramureș nu se gătește așa ceva, însă mie-mi place mielul, tot mielul. Deci gătesc orice-i bun, indiferent din ce zonă provine rețeta.

Panacris 1

19.12.2013, 09:16

Interesant! Dar nu poți să spui că cighir-ul e drob , doar că aduce a drob după ingrediente E părerea mea, desigur!

Rita Ilies 1

19.12.2013, 09:49

Până și DEX-ul spune asta :
CIGHÍR cighiri m. pop. Fel de mâncare preparat din măruntaie (de porc, de miel etc.) tocate și înfășurate în prapur; drob. /
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
CIGHÍR, cighiruri, s. n. (Reg.) Drob de miel. – Tc. çeger „măruntaie”.
Sursa: DLRM (1958) | Adăugată de lgall | Semnalează o greșeală | Permalink

Zi frumoasă!

Geanina87 1

19.12.2013, 18:07

eu stiam ca cighirul se prajeste in ulei,iar drobul se coace la cuptor, oricum ar fi, arata tare bine

simona72 1

19.12.2013, 20:08

Rita Ilies 1

19.12.2013, 21:46

Eu știu doar cum zice DEX-ul, că la mine-n zonă nici nu se prepară așa ceva. Dar oricum ar fi, e excelent!

gaby_gabytza 1

19.12.2013, 21:57

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miel Dijonnaise