1.Incinge cuptorul la 180˚C.
2. Pentru briosele de vanilie, amesteca faina cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un vas bate ouale cu zaharul. Adauga esenta de vanilie urmata de lapte,ciocolata alba apoi untul topit. Incorporeaza ingredientele uscate. Adauga fulgii de ciocolata. Toarna aluatul obtinut in 12 forme de briose si da-le la copt 15-20 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
3. Pentru briosele de ciocolata, amesteca faina cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare. Intr-un vas bate ouale cu zaharul. Adauga esentele urmate de lapte,ciocolata cu lapte apoi untul topit. Incorporeaza ingredientele uscate. Adauga fulgii de ciocolata. Toarna aluatul obtinut in 12 forme de briose si da-le la copt 15-20 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
4. Orneaza briosele cu frisca batuta si diferite ornamente de Craciun.