Choux-uri umplute cu icre si pateu

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2010 | 11821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200ml apa,
  • 100ml ulei,
  • 200gr faina,
  • 4oua,
  • putina sare.

Pentru umplutura:

  • icre
  • pateu de ficat
  • doua linguri crema de branza,
  • o lingurita unt.  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux-uri umplute cu icre si pateu:

Fierbi apa cu uleiul si sarea pana da in clocot. Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.Se lasa putin la racit , se aduga pe rand ouale amestecand energic.Se unge o tava cu ulei se pune compozitia intr-un cornet sau se ia cu lingurita si se aseaza gogosele mici.Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit  ,se introduce tava in cuptor pentru 30-35 minute.Primele 25 de minute nu se deschide cuptorul .Cand sunt gata le lasi sa se raceasca, apoi le tai un capacel mic.Le umpli interiorul cu cremele pregatite.Pentru umplutura cu icre,se mixeaza icrele cu gris fiert, apa minerala, ulei si zeama de lamaie.Pentru umplutura de pateu se amesteca pateul cu crema de branza si lingurita de unt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux-uri umplute cu icre si pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]