Choux a la crème ( Mini Eclere)

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 5 Oct 2011 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 1 cana de apa; 
  • 50 g unt; 
  • 1 cana faina; 
  • 4 oua   
  • Pentru crema:
  • 1 cana de zahar;
  • 4 linguri faina;
  • o bucata mica de unt;
  • 500 ml lapte;
  • 3 plicuri Zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la crème ( Mini Eclere):

Prajiturelele:

Apa untul si faina se amesteca pe foc pana devin omogene. Se ia compozitia de pe foc si se adauga ouale pe rand amestecand bine. Se pune aluat in tava cu ajutorul unei linguri cu care se formeaza prajiturelele. Se lasa la cuptor pana devin rumene

Crema

Se amesteca toate ingredientele pe foc pana devin de consistenta unei budinci

Se taie prajiturelele in jumatate si se umple cu crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la crème ( Mini Eclere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]