delicioase
Cuptorul se preincalzeste la 200 grade.
Apa se pune la fiert cu praful de sare.
Cand atinge punctul de fierbere tragem cratita deoparte, punem toata cantitatea de faina proaspat cernuta, apoi amestecam cu telul pana la omogenizare.
Lasam la racit,apoi mixam compozitia si adaugam rand pe rand ou dupa ou, mixam dupa fiecare pana obtinem un amestec omogen.
Punem amestecul in posh,apoi formam gramajoare de aluat cu spatiu suficient intre ele in tava tapetata cu hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute, nu deschidem deloc cuptorul in tot acest timp.
Dupa ce sunt coapte cojile le scoatem din cuptor pe un gratar si le lasam la racit.
Intre timp preparam budinca urmand instructiunile de pe ambalaj, singura diferenta fiind faptul ca peste praful de budinca adaugam si lingura de amidon si suplimentam laptele de la 500 la 600 ml.
Lasam budinca la racit, apoi taiem capacelele la coji.
Le umplem cu budinca, formam inele de frisca,in mijloc punem dulceata de zmeura si acoperim apoi dulceata cu cate un mot de frisca.
Peste moatele de frisca asezam capacelele si decoram cu ciocolata amaruie topita in 2-3 linguri de lapte.
Presaram zahar tos peste glazura si lasam 2 ore la rece inainte de servire.
Pofta buna!