Chocolate Muffins

de laylalala in Prajituri, 16 Feb 2010 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 70 gr unt, la temperatura camerei
  • 75 gr zahar brun
  • 80 gr faina
  • 10 gr pudra de cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 12 cubulete de ciocolata cu lapte ( aprox. 50gr )
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chocolate Muffins:

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt, sarea si scortisoara.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul brun, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate 2 cubulete de ciocolata cu lapte apoi acopera ciocolata cu cate o lingura de aluat ramas. Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate Muffins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

16.02.2010, 23:00

Nici cu cioco nu sunt de lepadat!

madi_marin 1

17.02.2010, 09:55

au si umplutura de cioco....mmmm...minunat!. retete am, hartiute speciale am...imi mai lipsesc formele....dar o sa imi iau cat de curand....

elena1988 1

10.03.2011, 10:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Gabi